Over ons

 

Benjamin Regeer

Benjamin Regeer is ruim 10 jaar werkzaam in de civiel techische sector, vanuit zijn technisch bedrijfskundige achtergrond adviseert hij op het gebied van proces- en contractmanagement. Vanwege zijn affiniteit met uitvoeren van audits en systeemgerichte contractbeheersing adviseert hij tevens op het gebied van uitbestedingen van werkzaamheden.

06 – 55 68 73 79

 

Gerben van Strien

Gerben van Strien is ruim 20 jaar werkzaam in de civiel technische sector en met name op het gebied technisch management voor projecten en tenders. Naast werkzaamheden op het gebied van technisch management is Gerben ook actief met het opstellen en reviewen van ramingen en begrotingen.

Stefan Meuffels

Stefan Meuffels is ruim 12 jaar werkzaam in de civiel technische sector op het gebied proces- en contractmanagement. Zijn affiniteit ligt in het integraal beheersen van de risico’s en alle beheersaspecten van projecten.

Alexander Regeer

Alexander Regeer is ruim 10 jaar werkzaam in de civiel technische sector en met name op het gebied van omgevings- en kabels & leidingenmanagement. Vanuit zijn technisch bedrijfskundige achtergrond, kennis en ervaring op het gebied van omgeving en kabels & leidingen, draagt hij bij aan een goede afstemming met de stakeholders. Daarnaast adviseert hij bij inschrijvingen op civiel technische projecten.

Cees Lindenberg

Cees Lindenberg is ruim 20 jaar werkzaam in de olie en gas industrie en de civiel technische sector op het gebied van kwaliteit, veiligheid (QHSE) en contractmanagement bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. In de jaren hiervoor heeft Cees onder andere gediend als beroepsmilitair. Naast zijn advieswerkzaamheden op het gebied van QHSE en contractmanagement, voert Cees interne- en externe audits uit.